KRÍZIS KOMMUNIKÁCIÓ

Kríziskommunikációs tréning

Válsághelyzetben minden gyorsan történik, nagy nyomás alatt kell gyorsan, sok döntést hozni. Akik rendszeresen dolgoznak válsághelyzetekkel, tudják, hogy akármilyen gyakorlottak is a kiélezett helyzetek kezelésében, minden szituációban van olyan elem, amire nem lehet előre felkészülni. Többek között ezért is fontos, hogy amire viszont lehet, készüljünk előre. Ebben segít ez a tréning: olyan készségeket, konkrét tudást fejleszthetnek a résztvevők, amelyekre biztosan támaszkodhatnak éles helyzetben kevesebb stresszel, több magabiztossággal felvértezve és nem utolsó sorban időt nyerve, hogy csak a legfontosabb feladatokra fókuszálhassanak.

Kinek ajánljuk médiatréningünket?

  • Beosztástól függetlenül bárkinek, akinek feladata van válságszituációkban: felső- és középvezetőknek, válságstáb tagoknak

Miből áll a tréning?

Valós idejű, a vállalat, vagy szervezet életében már előfordult, vagy várható válságszituációk szimulációján keresztül tanulnak a résztvevők. Egy-egy válsághelyzet alapszituációját megadva dolgozik a válságstáb a megoldáson, miközben újabb és újabb események árnyalják, nehezítik a munkájukat.

  • A gyakorlatokat a saját válságszimulációs kézikönyv alapján visszük végig

A válságszimulációs tréningen használt konkrét eseteket minden esetben a résztvevők konkrét helyzetére szabva dolgozzuk ki.

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!