KONFLIKTUSKEZELÉSI TRÉNING

Konfliktuskezelési tréning

A konfliktuskezelési tréning a munkahelyi környezetben előforduló konfliktusok mélyebb megértésén és feldolgozásán keresztül nyújt segítséget a munkatársak számára az ügyfelekkel történő eredményes és hatékony kommunikációhoz, ezáltal növelve az ügyfélelégedettséget. A csapaton belüli konfliktusok számának csökkentése és az együttműködésen alapuló munkavégzés alapjainak megteremtése javítja a munkahelyi légkört és nagyobb teljesítmény elérésére teszi képessé a munkatársakat. A konfliktuskezelési tréning megvalósítható operatív szinten, ügyfélkezeléssel foglalkozó munkatársaknak, de ideális közép- és felsővezetők számára is, akiknek feladata az emberek vezetése és projektek menedzselése.

A tréning során

  • felmérjük és javítjuk a résztvevők konfliktuskezelési készségét,

  • kérdőíveken, strukturált tapasztalatszerző gyakorlatokon, szerepjátékokon keresztül a résztvevő személyes élményt szerez saját uralkodó konfliktuskezelési technikájáról, visszajelzést kap a lehetséges módosítanivalókról, illetve speciális viselkedési stratégiákat ismer meg.

  • A képzés kiemelten foglalkozik az egyéni és közösségi érdekek összehangolásának leghatékonyabb technikáival, bevezeti az asszertivitás fogalmát és annak eszközeit,

  • konkrét szituációs gyakorlatokon keresztül végigveszi a megterhelő kommunikációs helyzetek – nemet mondás, kritika fogadása, pozitív visszajelzés stb. – és azok lehetséges megoldásait.

  • A tréning eredményeképp a résztvevők praktikus és egyénre szabott konfliktuskezelési stratégiákat sajátítanak el, javul önismeretük és önbizalmuk.

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!