ÉLMÉNYALAPÚ ASSESSEMENT CENTER

ÉLMÉNYALAPÚ ASSESSMENT CENTER

A munkaerőpiac átalakulásával párhuzamosan mi is kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy a megváltozott kihívásokra rugalmasan reagáljunk, olyan innovatív elemekkel színesítsük szolgáltatásainkat melyek segítik ügyfeleinket abban, hogy a munkaerő kiválasztásban is sikeresebbek lehessenek.

Az élményalapú assessment center során, a validitást és objektivitást továbbra is biztosító módszerek (előre meghatározott értékelési szempontok, több megfigyelő értékelése) mellett, olyan új, interaktív formákat alkalmazunk, melyek egyben élményt is jelentenek a résztvevők számára. Az assessment center élményszerűvé tétele különösen fontos lehet, amikor az Y generáció tagjait tekintjük célcsoportnak.

A feladatok kidolgozásban és megvalósításban tapasztalt AC tanácsadók és élményalapú képzésekkel foglalkozó, rendezvényszervezésben tapasztalt munkatársunk is részt vesznek, ezzel biztosítva a magas szakmai színvonalat és a gördülékeny lebonyolítást.

Az élményalapú assessment center feladatait minden alkalommal a vállalatra, munkakörre igazítva dolgozzuk ki. Néhány ötlet a megvalósításra:

  • FŐZŐSHOW

  • FILMFORGATÁS

  • ALAPÍTS VÁLLALKOZÁS

  • STREET LIFE

  • STORYLINE

KÉRJE SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLATUNKAT!