DÉNES ESZTER – KOGWHEEL

ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓ, SZENIOR TANÁCSADÓ, TRÉNER, COACH

Sok éves, multinacionális vállalatoknál, HR területen szerzett tapasztalattal, több mint 20 éve trénerként és tanácsadóként segítem számos hazai és nemzetközi vállalat munkáját (többek között MOL, Tresorit, Telenor, Philips, Nokia, K&H, Erste Bank, Accor Hotels, Groupama Biztosító).

Kiemelt területeim az interkulturális, vezetői és készségfejlesztő tréningek (stresszkezelés, időgazdálkodás, hatékony kommunikáció, konfliktus kezelés, prezentációs technikák, érzelmi intelligencia), valamint a toborzáshoz, külső és belső kiválasztáshoz kapcsolódó projektek megvalósítása (RPO, Assessment és Development Centerek, vezetőfejlesztés, pszichológiai tesztek, talent menedzsment programok).

Képzett sokszínűségi és esélyegyenlőségi tanácsadóként, rendszeresen veszek részt a non-profit szektorban megvalósuló roma integrációs projektekben és a Nemzetközi Vöröskereszt által szervezett stresszkezelési és reziliencia programokban.

Több, mint 800 tréneri nap tapasztalata áll a hátam mögött, melyet magyarul, angolul, franciául, németül, nemcsak Magyarországon, de Európa számos nagyvárosában, például Madridban, Isztambulban és Prágában tartott tréningek során szereztem.