Stressz-kezelés tréningek

A mindennapi élet szerves része a stressz, aminek igen káros hatása lehet a munkavégzés minőségére. A helyes stresszkezelés mindenki számára elérhető, a stresszhelyzetek feldolgozása elsajátítható, fejleszthető készség.
A Kogwheel Kft. vezető trénerei klinikai szakpszichológusok, akik nagy tapasztalattal rendelkeznek a stresszkezelés, stresszoldás területén. A tréning során olyan hétköznapi technikákat adnak át, amelyek elősegítik az egészségesebb, stressz-mentes életet, ezáltal fokozzák a munkaképességet és munkakedvet. A tréninget azoknak ajánljuk, akik nehezen viselik a stresszes helyzeteket vagy fokozott stresszel járó munkakörben dolgoznak, és szeretnék megtanulni, hogyan dolgozhatják fel könnyebben a kihívást jelentő helyzeteket. A trénerek a résztvevőkkel egyénre szabottan azonosítják a stressz-forrásokat, a hozzájuk kapcsolódó negatív érzelmeket, és speciális technikák felhasználásával nézik végig a lehetséges kreatív megoldási módokat. A képzés kitér a megfelelő időgazdálkodásra, a kölcsönösen támogató kapcsolatok létrehozására és annak regenerációra, amelyek a stressz-kezelés legfontosabb egészségmegőrző faktorai. A kikapcsolódás különböző formáit (pl. relaxáció, imagináció, mozgás) pedig tapasztalati úton mutatják be, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb módszert.
A kurzus célja, hogy rövid és hosszútávon megoldást nyújtson a stressz helyes kezeléséhez, ezáltal növelve a személyes hatékonyságot.

Modulok:
- Stresszkezelés
- Kiégés-prevenció
- Relaxáció
- Dohányzásról leszoktató tréning