Csapatépítő tréningek

A jól működő csoport több, mint a csoporttagok összessége. A csapatépítő tréning célja a csoportidentitás erősítése tapasztalat útján, azaz egy hatékony, jól kommunikáló és együtt dolgozó csapat kialakítása. A csapattagok a 2-3 napos együttlét alatt jobban megismerik egymást, így képessé válnak hatékonyabban összehangolni egyéni, illetve csoportos érdekeiket. A szorosabb kapcsolatok elősegítik a csoporton belüli kommunikáció gördülékenységét és a pozitív munkahelyi légkör kialakítását, mindezek pedig látványosan javítják a munkavégzés hatékonyságát.

Az indoor készségfejlesztő tréninggyakorlatok során a résztvevők kibontakoztathatják egyéniségüket és rejtett képességeiket, kipróbálhatják magukat különböző szituációs játékokban és mesterségesen létrehozott élethelyzetekben. A tréningen a csapat tagjainak különböző gyakorlatokat kell megoldaniuk, ezt követően a tréner vezetésével a friss élményre alapozva közösen dolgozzák fel a tapasztalatokat és ültetik át a mindennapi munkahelyi élet területeire.
A tréningek outdoor elemei egyrészt aktív kikapcsolódást nyújtanak, másrészt az ügyességi feladatok együttes leküzdése közvetlenül erősíti a csapatszellemet és a kölcsönös bizalmat. A feladatok úgy vannak összeállítva, hogy a résztvevők csak akkor tudják megoldani őket, ha aktívan megosztják egymással az információkat és odafigyelnek egymásra. A kültéri gyakorlatok természetesen nem kívánnak erőnléti felkészültséget.

Mindenkinek ajánljuk tréningünket, aki egyetért azzal, hogy a vállalat működésének garanciája a jól működő csapat.

Modulok:

  • - Csapatépítés in-door
  • - Csapatépítés out-door
  • - Interkulturális csapatépítés